FES-TE  SÒCIA  COL·LABORADORA

La Morada, com moltes altres iniciatives de vivenda de la ciutat de Barcelona, és un projecte col·lectiu que sorgeix de la necessitat de l’accés a una vivenda digna, assequible i sostenible en un context d’emergència habitacional. Però, a més, sorgeix també de la necessitat d’organitzar les cures i els afectes més enllà del model de la família nuclear. Un model de convivència que posi al centre les cures i la interdependència en un contínuum entre allò privat i allò públic, l’individual i el col·lectiu.

Hem realitzat un gran esforç col·lectiu amb el desig de materialitzar el projecte polític i habitacional de La Morada, i és cada cop més viable, però encara som lluny de l’accessibilitat econòmica que ens agradaria.
Volem demostrar que construir cooperatives en sòl privat, traient-lo així del mercat especulatiu, és possible. Volem vincular-nos al barri i a les nostres sòcies col·laboradores de maneres diverses: participem al grup motor de genere de roquetes, estem treballant en el desenvolupament d’una comunitat energètica.

Sabem que no estem soles, i que com nosaltres, moltis de vosaltres creieu i desitgeu acompanyar aquest somni. Vols ajudar-nos a fer de La Morada una realitat?

Fes la teva aportació!

Fent una aportació voluntària estàs demostrant el teu recolzament a La Morada i al model de vivenda cooperativa, feminista i LGTBI+ que estem construint… i a més ens estàs ajudant amb la viabilitat econòmica del projecte!

Fes un ingrés de l’import que desitgis al número de compte ES65 1491 0001 2830 0012 0613 indicant com a concepte «estic enamorat/da/di de la morada».

Fes-te sòcia!

QUI POT SER SÒCIA?

Pot ser sòcia qualsevol persona, particular, entitat cooperativa, associació, comunitat de veïnes, etc. que senti afinitat amb el projecte i vulgui participar i/o recolzar-lo.

Per què fer-se sòcia de La Morada?

Estaràs recolzant ara i al futur un nou model d’accés a la vivenda: una cooperativa de vivenda feminista i LGTBI+ en cessió d’ús.
Estaràs enfortint la nostra base social. Cada nova sòcia col·laboradora demostra a les administracions, entitats de finançament i la societat en general que el model de vivenda cooperativa en cessió d’ús interessa a molta gent!
Formaràs part del projecte de La Morada i podràs participar en el desenvolupament del projecte a través de l’Assemblea General.
Com a sòcia, també podràs participar en les accions, activitats i espais oberts, i ajudar-nos a dissenyar com La Morada s’integra i col·labora amb el seu entorn.

Vull ser sòcia col·laboradora! Com ho faig?

Omple amb les teves dades el formulari que pots descarregar aquí.

Realitza una aportació al capital social mínima de 100€, un sol cop, sense quotes, i retornable en cas que deixis de ser sòcia de la cooperativa. L’aportació s’ha de realitzar mitjançant ingrés directe o transferència bancària al número de compte ES65 1491 0001 2830 0012 0613, indicant al concepte “aportació capital social”.

Envia’ns un correu electrònic a lamorada.contacte@gmail.com adjuntant el comprovant de la transferència bancària, copia del teu document d´identitat i el formulari omplert. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per formalitzar la inscripció i donar-te la benvinguda!

Si tens dubtes, també pots preguntar-nos qualsevol cosa en aquesta mateixa adreça de correu electrònic.

Vull viure a La Morada! Com ho faig?

Totes les sòcies col·laboradores de La Morada tenen dret a inscriure’s a la llista de sòcies expectants, que és com es denominen les sòcies a les que els agradaria en un futur poder accedir a una vivenda en cessió d’ús a La Morada.

Per ser sòcia expectant has de:

  • Ser sòcia col·laboradora.
  • Complir els requisits del registre de sol·licitants de vivenda pública de Barcelona.
  • Escriure’ns a lamorada.contacte@gmail.com per tal que puguem resoldre els teus dubtes o directament perquè t’apuntem a la llista de sòcies expectants.